Sharon Koster

Lieve allemaal,

Mijn naam is Sharon Koster en dit jaar zal ik de functie van voorzitter vervullen. Ik ben 22 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van Criminologie en tweede jaar Rechtsgeleerdheid.  Ik woon nu al twee jaartjes in het mooie Kralingen. Zelf ben ik opgegroeid in Nieuwerkerk aan den IJssel, wat erg dicht bij Rotterdam ligt. Mocht je dus ooit aanraders willen weten voor gezellige plekjes in Rotterdam, spreek mij dan zeker aan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, koken en borrelen.

Vorig jaar heb ik daarom deel uitgemaakt van de Reiscommissie en samen hebben wij een mooie reis georganiseerd naar Napels. Hier hebben wij kunnen genieten van de lekkere pizza’s en wijntjes, maar hebben wij natuurlijk ook criminologisch relevante dingen bezocht zoals de maffiawijk Scampia. De gezellig tijd die ik heb gehad in mijn commissie is dan ook één van de redenen dat ik mij heb opgegeven voor een bestuursjaar bij CIA.

Dit jaar zal ik samen met Meike van Mierlo de Interstedelijke Criminologiedag Commissie begeleiden. Wij kijken ernaar uit om samen een mooie dag neer te zetten waarbij studenten veel kunnen leren over een bepaald thema in de Criminologie. Daarnaast zal ik de Goede Doelen Commissie op mij nemen. Samen met de commissie gaan wij ons inzetten voor stichting Move en andere goede doelen.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissies en het bestuur er een leuk jaar van te maken. Als je zin hebt in een praatje met een koffietje, kom dan gezellig langs op ons kantoor in Sanders 0.06.

Liefs,
Sharon Koster

Sharon Koster

Luc van Pas

Meike van Mierlo

Jorn Goes

Shopping Basket