Sam van der Pluym

Lieve allemaal,

Mijn naam is Sam van der Pluym en dit jaar zal ik de functie van voorzitter vervullen. Ik ben 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van Criminologie. Ik ben opgegroeid in Oss, maar nu geniet ik van het studentenleven in deze prachtige stad. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, sporten, rocyclen, koken en borrelen. Ik geniet enorm van mijn studentenleven en CIA speelt daar een zeer grote rol in.

Vorig jaar zat ik in de Reiscommissie en organiseerden we een onvergetelijke reis naar Marrakesh, waar we niet alleen van lekker eten en Marrokaanse thee genoten, maar ook criminologische bezienswaardigheden bezochten. De gezellig tijd die ik heb gehad in mijn commissie is dan ook één van de redenen dat ik mij heb opgegeven voor een bestuursjaar bij CIA.

Dit jaar ben ik onder andere verantwoordelijk voor de Overkoepelende Master Avond, de Goede Doelen Commissie en de Sportcommissie. Samen met de Goede Doelen Commissie zullen we ons inzetten voor stichting Move en andere goede doelen in Rotterdam. Daarnaast zal ik de Sportcommissie leiden, in de hoop dat we dit jaar veel sportieve activiteiten kunnen organiseren.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissies en het bestuur er een geweldig jaar van te maken. Als je zin hebt in een praatje en een koffietje, kom dan gezellig langs op ons kantoor in Sanders 0.06!

Liefs,
Sam van der Pluym

Sam van der Pluym

Mayra Mensen

Chris Volmerink

Pum de Vries

Winkelmandje