Vertrouwensorgaan

Binnen Criminologie in Actie hebben we een Vertrouwensorgaan die ervoor dient personen een veilige omgeving aan te bieden waar kwesties aangaande de verenging kenbaar en/of bespreekbaar kunnen worden gemaakt.

Het Vertrouwensorgaan bestaat uit twee vertrouwenscontactpersonen: een intern vertrouwenscontactpersoon (een bestuurslid) en een extern vertrouwenscontactpersoon (een oud-bestuurslid). Zij kunnen benaderd worden door leden, alumni of externen die in aanraking zijn gekomen met enig CIA-lid of welke deel hebben genomen aan een CIA-activiteit, die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek.

Kwesties die met een van de vertrouwenscontactpersonen worden gedeeld, worden in principe niet door hen gedeeld met derden gedeeld. Dit gebeurt alleen als dit door hen noodzakelijk wordt geacht, maar nooit zonder dat dit vooraf gemeld is bij het betreffende lid. Zie meer voor informatie HR artikel 29.

Mocht je geen direct contact wensen met het vertrouwensorgaan van Criminologie in Actie, maar wel een kwestie in vertrouwen willen bespreken, dan heeft de Erasmus Universiteit zelf ook diverse mogelijkheden. Neem een kijkje op:https://www.eur.nl/onderwijs/studeren-rotterdam/studentenwelzijn.

profielfoto vertrouwensorgaan
EUR smoelenboek social-72 2

Intern vertrouwenspersoon:  Cato Vet

Te bereiken op:  internvertrouwenscontactpersoon@svcia.nl

Extern vertrouwenspersoon:  Junia Bergers

Te bereiken op:  externvertrouwenscontactpersoon@svcia.nl

Winkelmandje