Vacature TPS

Traineeship compliance Bij TPS

Wil jij een bijdrage leveren aan een veilige maatschappij en hiervoor jouw analytische skills inzetten? Dan is het traineeship Compliance iets voor jou! Start met dit tweejarige ontwikkeltraject en groei razendsnel door in de richting van compliance, privacy, cybersecurity of digital forensics. De keuze is aan jou.
 
DIT DOE JE
Zodra jij als trainee Compliance achter je bureau zit, gaat de knop om: jij gaat denken als een crimineel. Want alleen op deze manier kan jij risico’s opsporen op het gebied van fraude, witwassen of financiering van terrorisme. Banken, maar ook de nieuwere fintech bedrijven hebben hier steeds vaker mee te maken, aangezien criminaliteit zich beweegt naar de digitale wereld. Daarom is KYC (Know Your Customer) tegenwoordig een essentieel bedrijfsonderdeel. En voor jou een werkveld waarin jij het verschil kunt maken, in de rol van CDD-analist (Customer Due Diligence-analist).

Dit doe je door nauwkeurig onderzoek te doen, waarbij jouw analytische vaardigheden goed van pas komen. Je onderzoekt verschillende klantdossiers en cashflows. Op basis hiervan maak je een risicoanalyse voor de bank/fintech. Jij voorkomt ondermijning van het financiële stelsel in Nederland. Geen enkel proces dat zich buiten de wetgeving of in een grijs gebied bevindt, ontsnapt aan jouw aandacht. Zaken tot op de bodem uitzoeken, puzzelen met gegevens en verbanden leggen in al die informatie: dat is waar jij energie van krijgt.
 
DIT KRIJG JE
Bij TPS staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom krijg je als trainee een persoonlijke coach, jouw projectmanager. Hij of zij helpt jou verder om ervoor te zorgen dat jij ‘The Perfect Start’ van jouw carrière kan vormgeven. Samen kijken jullie naar waar jouw talenten, kansen en aandachtspunten liggen. Door deze coaching te combineren met de werkervaring die je opdoet, kom je er snel achter waar jouw kracht ligt en welke functie hierbij past.

Daarnaast bieden we je een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Hier maken werk-gerelateerde opleidingen onderdeel van uit, samen met trainingen op het gebied van communicatie en samenwerken. Je start je traineeship in een The Perfect Start Class, een groep met gelijkgestemden die je regelmatig tegenkomt. Natuurlijk niet alleen tijdens workshops, maar ook op gezellige momenten. Bij TPS vinden we dat erg belangrijk! Daarom organiseren we regelmatig events, zoals borrels, sportactiviteiten en festivals.
 
JOUW PERFECT START
Dit traineeship biedt jou binnen het compliance-werkveld een mooie start. Je begint met onze KYC-academy, waarin je alles leert over het werkveld en het onderzoek dat je gaat doen. Vervolgens maak je de start als CDD-analist bij een grote bank of fintech bedrijf. Tijdens je traineeship heb je de mogelijkheid om door te groeien binnen ons opleidingshuis van Veiligheid & Integriteit. Hier ga je verschillende modules volgen:
• Ethiek
• Compliance
• IT-fundamentals
• Privacy
• Cybersecurity
• Digital Forensics

Vanuit hier kun je je verder specialiseren in de richting van jouw keuze.
 
Winkelmandje