Studiereis 2024

Studiereis 2024

De reiscommissie heeft de afgelopen maanden ontzettend hard gewerkt om een prachtige reis voor jullie te organiseren. In april zullen we naar Sofia (Bulgarije) afreizen en ons gaan verdiepen in het thema ‘uitbuiting’. Het belooft een onvergetelijke reis te worden!

Omdat er nog enkele plekken zijn is de inschrijfdeadline verlengd tot 13 februari 2024, 23:59. Hierbij geldt een VOL=VOL regeling. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!


Belangrijke informatie:

  • De reis zal plaatsvinden in de onderwijsvrije week van 14 april t/m 21 april 2023.
  • De ledenbijdrage zal €500 bedragen. Je hoeft dit niet direct te betalen. De leden die werkelijk mee mogen op de reis ontvangen later een incassomachtiging.
  • Voor de reis dien je een motivatiebrief (max. 1 a4) in te leveren. Hierin omschrijf je waarom je graag mee zou willen op de reis en onderbouw je jouw motivatie met wat je interessant vindt aan het thema. ‘Creatieve motivaties’ (presentaties, video’s, tekeningen, etc.) worden niet beschouwd als geldige motivatie.
  • Iedereen dient zich individueel aan te melden. Uiteraard mag je benoemen dat je graag met iemand samen mee op de reis wil. Wij geven echter geen garantie dat beide personen mee kunnen.
     

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven voor de studiereis.

Winkelmandje