Samenwerkingsmogelijkheden

Algemeen

Studievereniging Criminologie In Actie laat criminologie studenten van de Erasmus Universiteit kennismaken met hun carrièremogelijkheden. Daarnaast organiseren wij verschillende sociale activiteiten. We bereiken op een formele en informele manier een grote groep studenten. Heeft u interesse in het bereiken van onze doelgroep? Wij bieden verschillende samenwerkingsmogelijkheden.

Onze studievereniging heeft op de sociale mediakanalen het grootste bereik onder de studieverenigingen van criminologie in Nederland. Nagenoeg alle criminologiestudenten van de Erasmus Universiteit volgen ons via deze kanalen. Dit maakt dan ook dat het een uitgelezen kans is om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Neem gerust een kijkje op onze kanalen:

Via onze website moeten leden zich aanmelden voor al onze evenementen. Ook worden al onze foto’s van activiteiten op de site geplaatst. De website wordt hierom dan ook veel bezocht.

Elke maand versturen wij, via de mail, onze nieuwsbrief naar alle leden. Hierin wordt teruggeblikt op evenementen en een overzicht gegeven van de agenda van de volgende maand. Ook hier is alle ruimte voor het onder de aandacht brengen van uw bedrijf of bijvoorbeeld een door u georganiseerd evenement.

CIA organiseert veel lezingen waarmee wij de theorie in de praktijk willen brengen. Dit is een unieke kans om studenten uitgebreid kennis te laten maken met de vele carrièremogelijkheden.

CIA organiseert veel informele activiteiten. Denk hierbij aan een gala, een borrel of een pubquiz. Hier komen altijd veel leden op af. Hierdoor kunt u, in een wat informelere setting, uw bedrijf onder de aandacht brengen.

Wij staan altijd open voor nieuwe manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen binnen onze vereniging! Dus mocht u een idee hebben die nog niet benoemd is kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Mocht u contact op willen nemen voor een samenwerking dan kunt u ons bereiken via: comext@svcia.nl.

Winkelmandje