Alika Debouille

Lieve allemaal,

Mijn naam is Alika Debouille, 21 jaar en afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Criminologie behaald. Naast mijn bestuursjaar bij de allermooiste vereniging van Rotterdam (Criminologie In Actie) ben ik nog tweedejaars Rechtenstudente aan de Erasmus Universiteit. Ik woon nu bijna twee jaar in hartje Rotterdam met mijn lieve huisgenoten. Oorspronkelijk kom ik uit Gorinchem, kennen jullie vast wel van de files. 

Ik ben twee jaar actief lid geweest bij CIA, namelijk bij de Activiteitencommissie en de Reiscommissie. Afgelopen maart hebben wij als Reiscommissie de jaarlijkse studiereis naar Napels georganiseerd. Tijdens deze reis heb ik mijn medestudiegenoten nog beter leren kennen en ben ik enthousiast geworden over een bestuursfunctie voor deze mooie vereniging. Dit jaar zal ik de functie van Commissaris Media vervullen en zal ik samen met de Redactiecommissie, Podcastcommissie en Mediacommissie en mijn medebestuursleden er hopelijk een geweldig jaar van maken! 

Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hoop jullie ook vaak te zien bij de activiteiten!

Liefs,
Alika

Sharon Koster

Jorn Goes

Alika Debouille

Luc van Pas

Shopping Basket