Jorn Goes

Hallo lieve leden!

Ik ben Jorn Goes, kom uit Tilburg en ben 23 jaar. Wat betreft CIA heb ik mij in mijn eerste jaar aangesloten bij de Eerstejaarsweekend-commissie en bij de Reiscommissie. Beide commissies heb ik als super positief ervaren en ik heb er zelfs een groot deel van dit lieve bestuur mogen ontmoeten.

Dit collegejaar ga ik de functie van Commissaris Interne Betrekkingen vervullen. Deze functie houdt in dat ik samen met mijn commissies over alle activiteiten zal gaan, zowel formeel als informeel. Daarnaast mag ik mede met hen de feesten organiseren; iets waar ik enorm naar uitkijk! Ik ben dan ook extra gemotiveerd om knallende feestjes en bijzondere activiteiten te organiseren.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn commissies en medebestuursleden een fantastisch jaar neer te zetten. Ik hoop jullie dit jaar dan ook vaak te zien en gezellig samen een biertje te drinken.

Groetjes,
Jorn

Luc van Pas

Sharon Koster

Meike van Mierlo

Jorn Goes

Shopping Basket