Chris Volmerink

Hallo lieve leden!

Mijn naam is Chris Volmerink en ik ben 20 jaar. Ik kom uit Nieuwerkerk aan den IJssel, vlak bij Rotterdam. Sinds augustus 2022 woon ik met vrienden in het centrum van onze prachtige rotstad. In 2021 sloot ik mij aan bij deze studievereniging en werd meteen actief lid. Ik begon bij de Eerstejaarsweekend-commissie en het jaar daarop was ik onderdeel van de mediacommissie. Beide commissies heb ik als super positief ervaren en door de jaren heen heb ik als actief lid veel leuke mensen van deze studievereniging mogen ontmoeten!

Dit collegejaar ga ik de functie van Commissaris Interne Betrekkingen vervullen. In deze functie zal ik de leiding hebben over zowel de activiteitencommissie, als de WeekendCommissie. Aan de ene kant houdt dit in dat ik samen met mijn commissies over activiteiten zal gaan, zowel formeel als informeel. Daarnaast mag ik ook samen met enthousiaste leden de weekenden organiseren dit collegejaar!

Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn commissies en medebestuursleden een fantastisch jaar neer te zetten. Ik hoop jullie dit jaar dan ook vaak te zien en gezellig samen een biertje te drinken.

Liefs,
Chris Volmerink

Cato Vet

Sam van der Pluym

Chris Volmerink

Pum de Vries

Winkelmandje