Jette van Geffen

Lieve allemaal,

Mijn naam is Jette van Geffen en ik ben 21 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Oss, maar ben drie jaar geleden verdwaald geraakt in Rotterdam voor de studie Criminologie. In mijn vrije tijd hockey, sport, borrel en reis ik het allerliefst.

Na vorig jaar op exchange te zijn geweest in Boedapest, stort in me nu weer helemaal in het Rotterdamse studentenleven als Commissaris Externe Betrekkingen en Vicevoorzitter van de prachtige studievereniging Criminologie In Actie.

Ik kijk er erg naar uit om criminologisch relevante partners te mogen binden aan onze vereniging met behulp van mijn geweldige partnershipcommissie. Daarnaast zal ik dit jaar ook de organisatie van de Beroepsoriëntatiedag op me nemen.

Ik hoop jullie snel eens op kantoor te zien.
Liefs,
Jette van Geffen

Cato Vet

Mayra Mensen

Pum de Vries

Jette van Geffen

Winkelmandje