B3-Stage bij De Nieuwe Kans

Vacature voor aanstaande b3-studenten: stage bij de nieuwe kans in de minorperiode

Stagiair onderzoek De Nieuwe Kans

De Nieuwe Kans (hierna: DNK) is een transformatiecentrum met als doel om jongvolwassen mannen tussen 18-27 jaar met complexe multiproblematiek te helpen om opnieuw te participeren in de maatschappij door hen te ondersteunen bij het duurzaam veranderen van hun denken, gevoelens, gedrag en contacten en ze vervolgens terug naar werk, school of specialistische zorg (indien noodzakelijk) te begeleiden. 

Deelnemers volgen een dagprogramma. Het programma bestaat uit een instroom-, doorstroom- en uitstroomfase. Binnen de instroomfase wordt samen met een deelnemer een trajectplan opgesteld waarin zijn doelen worden uitgewerkt. Ook wordt een aantal instrumenten ingezet om een objectief beeld te krijgen van de situatie en achtergrond van de deelnemer, zoals: SCL-90, UCL en WAIS-IV-NL.

Vanaf september 2024 heeft DNK een stageplek voor onderzoek beschikbaar. Je werkzaamheden spreken we samen af. Je kunt bijvoorbeeld bovengenoemde en andere instrumenten bij deelnemers afnemen, rapportages opmaken, uitslagen bespreken en terugkoppelen aan het team.  Bovenal hebben we interesse in een stagiair die het leuk vindt om met een kwalitatief onderzoek aan de slag te gaan.

We zitten boordevol ideeën en uitdagingen, we gaan graag met jou in gesprek om na te denken over onderzoeksvragen. Om een beeld te krijgen van DNK, zie onze website www.denieuwekans.org of bekijk de docu Carrousel die bij DNK is gemaakt. Enthousiast? Je reactie zien we graag tegemoet op thomas.vanarendonk@denieuwekans.org onder vermelding van ‘vacature stage ESL 2024!

 

Winkelmandje